Oldal frissítése

Playmobil 9271 Hálószoba fésülködőasztallal

9 590 Ft

Playmobil 9271 Hálószoba fésülködőasztallal

A PLAYMOBIL olyan minőségi gyermekjáték-készleteket gyárt, amelyek megbízhatóan örömet okoznak és mosolyt csalnak a különböző korú gyermekek arcára. Mindegyik más tematikával rendelkezik, így minden gyerek talál egy olyat, amely számára szórakoztató lesz. A gyerekek értékelni fogják a rengeteg kifinomult kiegészítőt, a szülők pedig azt, hogy a darabok higiénikusak, könnyen tisztíthatóak és a színük nem hagy nyomot. A Playmobil készletek fejlesztik a gyermekek fantáziáját, kreativitását és finommotorikus készségeit.  A 9271 -es Playmobil Hálószoba pihenőhelyként szolgál. A szülők kényelmesen aludhatnak a nagy ágyon. Anya reggel felkel, és a tükörhöz megy. Beállítja a ruháját, sminket készít, és készen áll az egész napos tevékenységre. Esténként be lehet kapcsolni egy világító oszlopot, hogy kellemes légkört teremtsen.

A Playmobil 9271 Hálószoba legfontosabb jellemzői

  • Kreatív, tematikus Playmobil szett
  • Kifinomult részletek
  • Egészséges, könnyen mosható
  • Fejleszti a gyermekek fantáziáját, kreativitását
  • Támogatja a finommotorikus készségek fejlesztését
  • A Playmobil 9271 Hálószoba rengeteg kiegészítővel rendelkezik (anya figura, nagy ágy, világító oszlop, szekrény, kozmetikai tükör és egy csomó extra)
  • 4 és 10 év közötti gyerekek számára alkalmas

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól

Téma

Téma Emberek

Anyag

Anyag Műanyag
Kód:  HRAif9779
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008789092717
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05