Oldal frissítése

Playmobil 9219 Szellemirtók tűzoltóállomása

5 2 értékelés
22 990 Ft

Playmobil 9219 Szellemirtók tűzoltóállomása

Engedd, hogy gyermeked képzelőerejét a Szellemirtók tűzoltóállomása építőjátékkal fejlessze! Hadd űzze ki a gonosz szellemeket a nagy ajtós tűzoltóállomásról! A játék része egy labor számos kiegészítővel, és az Ecto-1 mélygarázs parkolóival. Az elfogott szellemek a pincébe zárhatóki. A játékhoz tartozik még Ray Stanz a Szellemirtókból, Egon Spengler palásttal, Janine mint titkárnő, Louis Tully és egy szellem. A doboz további tartalma: protontöltetek, protonágyú, nyitható szellemcsapda, egy PKE mérő a pszichokinetikus energia méréséhez, és egy sima felületekhez tapadó szilikon nyálka. A játék nem csak a gyermekek képzelőerejét fejleszti, hanem az egyes darabok összeillesztése javítja a finommotorikát is. Hat éves kortól ajánlott.

Legfontosabb tulajdonságai

  • A Szellemirtók- orozat tűzoltóállomása számos kiegészítővel
  • Laboratóriumi berendezések és mélygarázs
  • Ray Stantz, Egon Spengler, Janine, Louis Tully és szellem figurák
  • Fejleszti a gyermekek képzelőerejét és kézügyességét
  • A gyermek 6 éves korától ajánlott

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szólól 2009/48/EK. irányelve által támasztott követelményeknek, illetve CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól

Darabszám

Darabszám 228 db

Építőkészlet és puzzle

Anyag Műanyag
Téma Rendőrség és tűzoltóság
Kód:  HRAif1089
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008789092199
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10