Oldal frissítése

Playmobil 9216 Duo Pack Stewardess és elsőtiszt

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Playmobil 9216 Duo Pack Stewardess és elsőtiszt

Ha hajókirándulásra mennél egy kedves, segítőkész személyzettel, akkor válaszd a Playmobil Stewardess és elsőtiszt szettet. A stewardess a fedélzeten dolgozik, mindenféle feladatok elvégzésével foglalatoskodik, valamint felügyeli a fedélzeten tartózkodók zavartalan utazását. Ekközben a tiszt az őket körülvevő tengert figyeli, hogy békés vizekre vezesse a pihenni vágyó utasokat. Ezzel a két dolgozóval mindenki elkerüli a tengeribetegséget! A stewardess és a tiszt is a hajón történő munkához szükséges felszerelésekkel rendelkezik.

A Playmobil Duo Pack Stewardess és elsőtiszt legfontosabb jellemzői

  • Fejleszti a kreativitást és képzelőerőt
  • A Playmobil készlet higiéniailag biztonságos anyagból készül
  • Kifinomult részletek, színes darabok
  • Mindkettő figura saját felszereléssel rendelkezik
  • Ajánlott 4 éves kortól
  • A figurák mérete: 7,5 cm

Minőségi kivitelezés és biztonságos anyagok

A Playmobil készletek magas minőségű, higiéniailag biztonságos anyagból készültek, nagyon tartósak, a darabok festése nem kopik, könnyen móshatók, és ellenállnak szinte bármilyen megpróbáltatásnak, ami a játék során érheti őket.

Kód:  HRAif7019
Termékszám:  4008789092168
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15