Oldal frissítése

Playmobil 9060 Nagy tengeri akvárium

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Playmobil 9060 Nagy tengeri akvárium

Hölgyeim és uraim, lányok és fiúk, üdvözlünk benneteket az akváriumunkban, ahol érdekes tengeri állatokkal találkozhattok. Minden nap nyitva tart, a nap bármely időszakában, amikor csak szeretnéd, lehetőséged van arra, hogy jobban megismerd a számodra eddig ismeretlen élőlényeket. Szóval gyere be és élj át sok szórakoztató pillanatot, miközben eteted a két játékos oroszlánfókát vagy éppen gyakorolsz velük... De ennél sokkal több mindent élhetsz át a Playmobil Nagy tengeri akvárium készlettel. Az akváriumot megtöltheted vízzel, így lesz igazán valósághű ez a játék. A készletben, többek között, két fóka található, amelyeknek megtaníthatod, hogyan kell átugorni a karikán, egyensúlyozni a labdával, integetni az uszonyukkal és más "fóka-mutatványt", majd megjutalmazhatod őket friss hallal. És miután a fókák befejezték a gyakorlást, kísérd a látogatókat a víz alatti, panorámaablakos bemutatóhelyhez, amely garantáltan lenyűgözi őket és máskor is vissza fognak térni.

A Playmobil Nagy tengeri akvárium készlet legfontosabb jellemzői

  • Fejleszti a kreativitást és a fantáziát
  • A Playmobil készlet egészségre nem ártalmas anyagból készült
  • A legapróbb részletekig kidolgozott, színes darabok
  • Az akvárium vízzel feltölthető
  • A készletben egy állatgondozó, továbbá látogatók, fókák stb. találhatók
  • 4 éves kortól ajánlott
  • Méret: 40 × 43 × 16 cm

Minőségi kivitelezés és egészségre nem ártalmas anyag

A Playmobil készletek kiváló minőségű, egészségre nem ártalmas műanyagból készülnek, rendkívül tartósak, a darabok nem fakulnak ki, jól moshatók és szinte bármit kibírnak.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól

Anyag

Anyag Műanyag
Kód:  HRAif6956
Termékszám:  4008789090607
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10