Oldal frissítése

Playmobil 71473 Kalóz aligátorral

7 390 Ft

Playmobil 71473 Kalóz aligátorral

Vannak játékok, amelyek nem öregszenek. A legendás Playmobil készlet, amely 1974 óta van forgalomban, és amelyet gyermekek több generációja használt, kétségtelenül ezek közé tartozik. Támgoasd a gyerekek játékszenvedélyét, és bővítsd gyűjteményüket a nagy, 59 darabból álló Kalóz aligátorral készlettel, mely figurákat, állatokat és kiegészítőket tartalmaz. A Playmobil építőkészlettel a gyerekek a tenger partján találják magukat, ahol egy rettenthetetlen kalóz próbálja megvédeni ellopott aranykincsét. Biztonságos helyre rejtette, amit zászlójával és sötétben világító koponyájával jelölt meg, és pihenni akart egy kicsit. A tengerből azonban hirtelen előkerült egy óriási aligátor óriási fogakkal, és a kalóznak a kincs mellett az életét is meg kell védenie. Szerencsére a mólót működő ágyúval és tűzgolyókészlettel látták el, így azonnal harcba szállhat. Vajon sikerül-e visszaszorítania a veszélyes fenevadat a tengerbe, és megvédelmeznie az aranyérméit? A Playmobil készlet a bátor kalózzal minden 4 éves és idősebb kis kalandor számára vonzó lesz a játékban.

Építőkészlet Playmobil Pirate aligátorral

A Playmobil Kalóz aligátorral készlet legfontosabb jellemzői

  • A Playmobil Kalóz aligátorral építőkészlettel a gyerekek a tengerparton találják magukat egy kalóz társaságában, aki őrzi aranykincsét
  • A mozgatható állkapocsú aligátor nehéz ellenfél lesz egy kalóz számára
  • Az 59 részes Kalóz aligátorral készlet tartalmaz egy kalózfigurát, egy aligátort, egy kincsesládát, egy mólót egy működő ágyúval és sok apró kiegészítőt
  • A funkcionális ágyú tűzgolyókat tud lőni
  • A kincset őrző kísérteties koponya világít a sötétben
  • A Playmobil Kalóz aligátorral építőkészlet minden tapasztalt tengeri farkast magával ragad 4 éves kortól

Ismerd meg a Playmobil Kalóz kollekcióját

A Kalóz aligátorral készlet a Playmobil Pirates kollekcióhoz tartozik. Ezekben a gyerekek egy csapat rettenthetetlen kalózzal találkoznak, akik őrzik területeiket és kifosztották a kincseket, és harcolnak a tengeri szörnyekkel . A kaland a kalózok világában mindenkit minden pillanatban vár. A részletgazdag karakterekkel és eredeti kiegészítőkkel a gyerekeknek sok móka lesz saját izgalmas történetük elkészítésében. A többi Playmobil készlethez hasonlóan a Pirates kollekciót is európai gyárakban gyártják.
Kalóz és aligátor figurája a Playmobil készletből

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak
Alsó korhatár 4 éves kortól

Darabszám

Darabszám 59 db

Téma

Téma Emberek, Tenger, Kalózok

Tulajdonságok

Tulajdonságok Mozgó alkatrészek

Anyag

Anyag Műanyag

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Játék magassága

Játék magassága 7,5 cm

Tulajdonságok

Típus Játék szett
Fajta Figurák, Állatkák, Kiegészítők
Használat Játékhoz
Tulajdonságok Mozgó fejjel, Mozgó végtagokkal
Figurák száma 1 db
Anyag Műanyag

Játékszettek

Darabszám a készletben 59 db

Játék kategória

Játék kategória Épitők
Kód:  HRAls5078
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008789714732
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10