Oldal frissítése

Playmobil 1.2.3 6960 Teherautós Tibcsi

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Playmobil 1.2.3 6960 Teherautós Tibcsi

A Playmobil varázslatos világának egy újabb nélkülözhetetlen darabja - Teherautós Tibcsi játékfigura. Rakjuk meg a teherautót és már mehetünk is az építkezésre. Csak ne feledkezzünk meg az útmunkát jelző háromszögről vagy az útakadályról. A csomagolás része 1 játékfigura és kiegészítők. A teherautó könnyedén összeállítható és robusztus felépítéssel bír, amely ellenáll az intenzív játéknak is.

Minden kis építésznek

  • Billenős teherautó
  • A hat elemből könnyen összeállítható
  • Szerszámos láda, útmunkát jelző háromszög és útakadály
  • Egy játékfigura
  • Gyermekeknek 4 éves kortól ajánlott

Kiváló minőségű kidolgozás

A játékkészlet minden eleméhez kiváló minőségű, biztonságos műanyagot használtak, amely nagyon ellenálló. Ennek köszönhetően könnyen mosható, színtartó, és ellenáll szinte bármilyen bánásmódnak a játék közben.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK 2009 június 18-i a játékok biztonságáról szóló irányelvének és a cseh szabályozás minden jogi normájának. Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal.

Kód:  HRAa7555
Termékszám:  4008789069603
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05