Oldal frissítése

Playmobil 6919 Rendőr-főkapitányság cellákkal és helikopter leszállóval

4,8 4 értékelés
42 990 Ft

Playmobil 6919 Rendőr-főkapitányság cellákkal és helikopter leszállóval

Hagyd, hogy gyermekeid a saját kezükbe vegyék a törvényeket, és bezárják a bűnözőket a Playmobil börtönbe. A börtön irányítóközponttal és fegyvertárolóval rendelkezik, illetve 2 bilincs és 2 gumibot is tartozik a csomaghoz. Egy olyan ajtón keresztül lehet bejutni, amely mindkét irányba nyílik. Egy rendőrautó parkolhat a börtön területén (6873 számú - nem a csomag része). A készlethez egy bűnöző tartozik, akinek a gyerekek megváltoztathatják a ruháját. A bűnözők megszökhetnek egy törhető falon keresztül! Egy helikopter is landolhat a börtön tetején. Ez a játék fejlesztheti a gyermekek fantáziáját és finommotoros képességeiket. 5 éves kortól ajánlott. 

Legfontosabb jellemzők

  • Zárd be a bűnözőket a börtönbe
  • Része egy bűnöző, aki börtönruházatba öltöztethető
  • Fejleszti a gyermekek képzeletét és kézügyességét
  • Alkalmas 5 éves kortól

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és Tanács a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EC irányelvének, a cseh szabályozással összhangban. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozat bizonyítja ezt. 
 

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 5 éves kortól

Építőkészlet és puzzle

Anyag Műanyag
Téma Rendőrség és tűzoltóság
Kód:  HRAif1037
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008789069191
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05