Oldal frissítése

Playmobil 6892 Vadvízi evezés

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Playmobil 6892 Vadvízi evezés

Engedje meg a gyermekeinek, hogy megtapasztalják a rengeteg kalandot, amelyet a Playmobil Vadvízi evezés szettel szerezhetnek. A szett két karaktert és egy tutajt tartalmaz. Ezzel a készlettel a gyerekek rengeteg mókát tapasztalhatnak meg a fürdőkádban vagy a medencében, mivel a tutaj lebeg a víz felszínén. A karakterek mentőmellényt és sisakot hordanak, amelyeket le lehet venni. A játék során a gyerekek fejlesztik a finom motoros készségeiket és a képzeletüket. 4 évnél idősebb gyerekek számára alkalmas.

Legfontosabb jellemzők

  • A tutaj úszik a víz felszínén, ezért a gyerekek magukkal vihetik a kádba vagy a medencébe
  • A karakterek el vannak látva sisakokkal és mentőmellényekkel
  • Fejleszti a a gyermeke képzeletét és készségeit
  • 4 éves kortól ajánlott

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009. június 18-án kiadott, a játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK irányzatának és a cseh szabályozás szerinti jogi normáknak. A doboz tartalmazza a megfelelőségi nyilatkozatot is.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 5 éves kortól

Anyag

Anyag Műanyag
Kód:  HRAif1036
Termékszám:  4008789068927
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20