Oldal frissítése

Playmobil 6871 Indulhatunk a nászútra! StarterSet

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Playmobil 6871 Indulhatunk a nászútra! StarterSet

A PLAYMOBIL készletek minden bizonnyal örömteli szórakozást nyújtanak a különböző korú gyermekek számára. A különféle témájú készletek között minden kisgyerek megtalálja a kedvére valót. A gyerekek kedvelik a sok részletgazdag kiegészítőt, a szülők pedig nagyra értékelik, hogy a darabok higiénikusan, könnyen tisztíthatók, és színük nem kopik ki. A Playmobil játékkészletek ösztönzik a képzelőerőt és a kreativitást, valamint elősegítik a gyerekek motoros készségeinek fejlődését.

Legfontosabb jellemzők

  • Kreatív tematikus Playmobil játékkészlet
  • Esküvői téma
  • Kifinomult részletek
  • Számos kiegészítő
  • Higiénikus, könnyen tisztítható
  • Ösztönzi a képzeletet és a kreativitást
  • Hozzájárul a motoros készségek fejlődéséhez
  • 4 éves kortól ajánlott

Esküvő

A menyasszony és a vőlegény már javában mulatnak a lakodalomban. Készülnek felvágni a háromemeletes tortát, és a menyasszonyi csokor eldobása sem marad el. Egy közös kép a menyasszonnyal az esküvői pavilonban, aztán az ifjú pár nászútra indul a gyünyürűen feldíszített autóval. Ebben mindenki biztos lehet!

A csomag tartalma:
Menyasszony esküvői ruhában fátyollal és csokorral, vőlegény öltönyben, háromszintes torta, pavilon, díszített kabrió, kiegészítők

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009. június 18-án a játékok biztonságáról szóló 2009/48 / EK számú rendeletének, valamint az érvényes cseh jogszabályoknak. A termék természetesen CE megfelelőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Kód:  HRAif1022
Termékszám:  4008789068712
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10