Oldal frissítése

Playmobil 6798 Szafari terepjáró oroszlánokkal

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Playmobil 6798 Szafari terepjáró oroszlánokkal

Azt szeretné, hogy egy játék fejlessze gyermeke képzletét és ujjainak ügyességét? A Playmobil Safari terepjáró már négy éves kortól ajánlott. Minden részlet kiváló minőségű, mosható műanyagból készült. A készlet könnyen összehajtható és tárolható a hordozó táskában, így kombinálhatja más Playmobil készletekkel.

Tapasztalja meg a kalandot

Csatlakozzanak egy vad és kalandos Safari utazásra oroszlánok és más vadállatok között! Az autó lehetővé teszi, hogy közel kerülhessen azokhoz az állatokhoz, melyeket látni szeretne. Ha elakad valahol, akkor egy csörlő kihúzza az autót a folyóból vagy a sárból. Az autó motorház-tetője felemelhető, így bármit megjavíthat rajta. A szett tartalmaz két figurát, nőstény és hím oroszlánt, lapátot, tartalék gumiabroncsokat és egyéb kiegészítőket.

Legfontosabb jellemzők

  • 4 éves kortól ajánlott
  • fejleszti a képzelet és az ügyességet
  • Mosható
  • Kiváló minőségű műanyag
  • Playmobil más készleteivel is kombinálható

Csomag mérete:
35 × 12,5 × 24,8 cm

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról szóló rendeletnek és minden jogi normának. Természetesen megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 
Kód:  HRAif0988
Termékszám:  4008789067982
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20