Oldal frissítése

Playmobil 6193 Jégsimítógép

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Playmobil 6193 Jégsimítógép

A Playmobil készlet egy jégsimítógéppel, egy fontos része a hokiarénának, amely a jeget tökéletesen simává és megfelelővé teszi, a mérkőzések előtt és a szünetekben.  

Legfontosabb jellemzői

  • A jégsimító a tökéletes kiegészítője a hokipályájának
  • Egy mozgatható hátsó kocsival rendelkezik a hitelesség érdekében
  • Egy vezetővel is rendelkezik, aki kesztyűket visel
  • 4 évnél idősebb gyermekeknek alkalmas
  • A készlet 22 alkatrészek, amelyek kiváló minőségű mosható műanyag

Ne hagyja ki a jégkorongozást

Ebben az érdekes és gondosan kidolgozott szett minden kis hoki arénával rendelkező gyermeknek örömet fog okozni. Ennek a jégsimítógépnek köszönhetően a jég mindig olyan sima lesz, mint az üveg. A jégsimítógép egy mozgatható hátsó kocsival rendelkezik, és 22 darabos. Egy vezető is tartozik hozzá, akiről egyszerűen leveheti és felrakhatja a kesztyűit.

Segíti fejleszteni a kreativitást, a képzeletet és a motoros készségeket

A játék kiváló minőségű műanyagból készült, amely egyszerűen tisztítható és megtartja a színét. 4 évnél idősebb gyermekeknek alkalmas, és rengeteget fognak vele szórakozni, miközben fejlesztik a kreativitásukat, képzeletüket és a motoros készségeiket. A kifinomult kinézete mindenkinek vonzó.

 
Kód:  HRAa9385
Termékszám:  4008789061935
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10