Oldal frissítése

PLAYMOBIL® 6173 Easter Bunny School

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PLAYMOBIL® 6173 Easter Bunny School

Playmobil egy kit motívumot húsvéti Zajíčkov óvoda a gyermek remek szórakozást nemcsak húsvétkor. Ez történt az élénk színek, és gyorsan elkapja a szemét minden gyermeknek. Része a tantermeApproxen a természetben három aranyos nyuszik, növények és természetesen tanszerek. 

Legfontosabb jellemzők

  • A készlet lesz a tökéletes kiegészítője minden gyerek szobájába csak húsvétkor
  • Az osztályteremben a gyermek találja 3 nyuszik tábla, pad és egyéb más kiegészítők aranyos
  • A teljes készlet készült élénk színek, hogy vonzza minden gyerek
  • Oneedi darab kit, amelyek kiváló minőségű mosható műanyag, nem foszló szín
  • A játék alkalmas a gyermekek 4 éves

Nagy móka nem csak húsvétkor

Az indíték készletek nyuszik tanulás a veszélyes róka természetes osztályteremben, amely fel van szerelve húsvéti és tavaszi dekoráció. Mivel ez a történet folytatódik ez irányította a gyerekek. Benne van elegendő mennyiségű kiegészítők, hogy minden gyermek szórakoztatják az óra. Így nincs tavaszi virágok, tanszerek vagy utat gyep és magas fa.

Minőség és könnyen mosható műanyag

A játék készül a kemény műanyag, amely higiénikus, könnyen tisztítható és szösz színe. Alkalmas minden gyermek 4 éves és emellett szórakoztató is segít fejleszteni a kreativitást, a képzelet és a finom motoros készségeket. Dolgozott ki a legapróbb részletekig és színei magával ragad minden kis ember.

Kód:  HRAa9383
Termékszám:  4008789061737
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15