Oldal frissítése

Playmobil 6169 Luna hercegnő és fésülhető lova

4,5 2 értékelés
3 890 Ft

Playmobil 6169 Luna hercegnő és fésülhető lova

A Sarkifény hercegnő játékfigura egy újabb nélkülözhetetlen darab a Playmobil készletek rajongóinak gyűjteményében. A készletben megtalálod még Holdsugár pónit is, akinek hosszú sörényét fésülheted, vagy akár be is fonhatod. A figurák 17 elemből könnyen összeállíthatóak. Minden elem kiváló minőségű, egészségre ártalmatlan, tartós műanyagból készült. Ennek köszönhetően könnyen tisztíthatóak, színtartóak, és ellenállnak szinte bármilyen megpróbáltatásnak, ami a játék során érheti őket.

Sarkifény, a mesebeli hercegnő

  • Sarkifény hercegnő figura lóval, fésűvel a ló sörényének kifésüléséhez, és egyéb kiegészítőkkel
  • 17 elemet tartalmaz
  • Kiváló minőségű kivitelezés
  • 4 éves kortól ajánlott

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló irányelveinek és a cseh jogi szabályozás minden jogi normájának. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól

Építőkészlet és puzzle

Anyag Műanyag
Téma Állatok
Kód:  HRAa7516
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008789061690
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10