Oldal frissítése

Playmobil 6150 Sztár-fotózás

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Playmobil 6150 Sztár-fotózás

Ez a Playmobil készlet a sztárok és a vörös szőnyeg témájával rendelkezik. A modell egy ruhaállvánnyal tele designer öltözékekkel készen áll a vörös szőnyeges eseményre. Az állvány mozgatható, amelyen a modell kiegészíti tárolhatóak.

Legfontosabb jellemzői

  • Divatbemutató egy ruhaállvánnyal tele designer öltözetekkel
  • A szett egy modellt is tartalmaz a gyermekeknek, hogy felöltöztessék
  • Egy praktikus állvánnyal a nem használt modellekhez
  • A szett 36 darabos, amelyek mindegyik kiváló minőségű kimosható műanyagból készült.
  • 4 évnél idősebb gyermekeknek alkalmas
  • Méretek: 19 x 14 x 7 cm

A divatbemutató kezdődhet

Ez a szett remekül tervezett a legkisebb részletekig, és minden kis gyermeknek felkelti a figyelmét, arra inspirálva őket, hogy egy divatbemutatót tervezzenek meg. A szett egy modellt tartalmaz, aki egyszerűen felöltöztethető a három ünnepi ruhát és rengeteg kiegészítőt felhasználva, a vörös szőnyeghez, amely mindenkit elvarázsol, és egy mozgatható állvánnyal, a ruhák tárolására.

Segíti fejleszteni a kreativitást, a képzeletet és a motoros készségeket

A játék kiváló minőségű műanyagból készült, amely egyszerűen tisztítható és megtartja a színét. 4 évnél idősebb gyermekeknek alkalmas, és rengeteget fognak vele szórakozni, miközben fejlesztik a kreativitásukat, képzeletüket és a motoros készségeiket. A kifinomult kinézete mindenkinek vonzó.

 
Kód:  HRAa9380
Termékszám:  4008789061508
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20