Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Playmobil 6121 Ökopiac

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Playmobil 6121 Ökopiac

Szeretné gyermekét ösztönözni a kreativitása és a képzelőereje használatára? Akkor itt az egyedülálló lehetőség Önnek. A PLAYMOBIL játékszett megengedi a gyermekének, hogy szórakozás közben fejlessze a kreativitását és a motoros készségeit. Az összes termék higiénikus, könnyen mosható, színtartó és nem tartalmaz lenyelhető kis részeket. A PLAYMOBIL szettek kifinomultak, és a különböző témák sokaságára fókuszálnak. Sokszor fogja magát azon találni, hogy szeretne a gyermekével együtt játszani és több minőségi időt eltölteni velük. Szóval ne féljen, hogy beleéli magát a gyermeke képzeletvilágába. Az ideális szett azoknak, akik mos tanulják meg a zöldségek nevét. A szett rendelkezik egy kasszával, amely meg tudja számolni a pénzt.

Okok a megvásárlására

  • A játékszett fejleszti a gyermeke kreativitását, motoros készségeit, miközben reklámozza a szórakozást
  • Ösztönöz a kreativitás és a fantázia használatára
  • Színes, kidolgozott darabok
  • Higiénikus, színtartó anyag
  • Téma: Ökopiac
  • Ajánlott kor: 4 éves kor felett
 
Kód:  HRAa7492
Termékszám:  4008789061218
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15