Oldal frissítése

PLAYMOBIL® 6110 Recycling Truck

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PLAYMOBIL® 6110 Recycling Truck

Minden város kell tökéletesen karbantartott és tiszta. Hogy már gondoskodik az autó újrahasznosítás Playmobil.  Ez biztosítani fogja a rendszeres exportja elkülönített hulladék egy pár szorgalmas szemetet gyűjtő. Az autó egy összecsukható rakomány elhelyezésére szánt terület kiürítésére szemetet kannák és a konténereket. 

legfontosabb jellemzői

  • A pár szemetet gyűjtő autó nagy gonddal minden város, hogy gyermeke teremt
  • A készletben található egy autó egy összecsukható raktér, amely lehetővé teszi, hogy az export mind edények és konténerek
  • A készlet készült kiváló minőségű és kemény műanyag, amely könnyen tisztítható és szösz szín
  • A doboz 40 rész
  • A játék alkalmas a gyermekek 4 éves
  • Méretek: 27 × 12 × 16,5 cm

Karbantartás központ lesz a szél

Tisztítás és karbantartás központ most ezzel a gépkocsi újrahasznosítás tényleg gyerekjáték. Egy pár dolgozók megbízhatóan kezeli a megszüntetése minden bin. Az autó egy összecsukható terület, amelyen keresztül a hulladékot lehet könnyen üríthető. A készlet is lehet két ládákat, amely exportálja az autót. Állítsa is létrehoz témájú kiegészítők. 

A fejlődő gyerekek képességeinek

A termelés a készlet már használt kiváló minőségű műanyag, amely mosható és szösz színe. Ezen felül nagy lehetőségeket rejt a minden gyermek is fejleszti képzelőerő, a kreativitás és a finom motoros készségeket. Dolgozott ki, hogy a legapróbb részletekig, így biztosan elkapja a szemét, és a tökéletes ajándék minden kis ember.

Kód:  HRAa9374
Termékszám:  4008789061102
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20