Oldal frissítése

Playmobil 5614 Rendőrségi járőrkocsi

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Playmobil 5614 Rendőrségi járőrkocsi

PLAYMOBIL készleteket, ami megbízhatóan örömére és szórakoztatására különböző korú gyermekek. Ezek témájú, így minden gyerek talál egy, hogy nem lesz szórakoztató. A gyerekek is értékelik a sok kifinomult kiegészítők és a szülők újra, hogy a darabok higiénikus, könnyen tisztítható, és nem hagyja színe. Playmobil készletek ösztönözze a képzelet, a kreativitás és fejlődésének elősegítése a gyermekek motoros készségeket.

Legfontosabb jellemzők

  • Kreatív tematikus szett Playmobil
  • A rendőrségi járőrkocsi
  • kifinomult részletek
  • sok kiegészítők
  • Egészséges, könnyen mosható
  • Arra ösztönzi képzelet és a kreativitás
  • Ez támogatja a motoros készségek
  • Alkalmas gyermekeknek 4 éves

Rendőrségi járőrkocsi

Még a világ PLAYMOBIL szükséges, hogy felügyelje a rendet a városban és azon túl. Hogy a rendőrség mindig gyorsan észrevenni, ha szükség van rá, és hogy képes legyen folyamatosan ellenőrzi minden zegét szüksége a járőrkocsi. Az autó egy pillanat alatt átalakítható és minden szükséges lépést megtesz, hogy megmentse a törzs nyitás. Behelyezése után 2 db AAA elem, forgófény. Része egy rendőr egyenruhában és sapkában.

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  HRAa10826
Termékszám:  4008789056146
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20