Oldal frissítése

PLAYMOBIL® 5574 Modern Luxury Mansion

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PLAYMOBIL® 5574 Modern Luxury Mansion

Félelmetes élő stílus, ami biztosan elvarázsol minden kis hölgy! A luxus kétszintes villa egy működő csengő a földszinten étkező konyhasarokkal és nappalival. A legfelső emeleten helyet biztosít a hálószoba és egy nagy fürdőszoba. Tartalmazza a bútorok és étkezési lehetőségek. A kávéfőző, biztonságos otthon ékszer vagy notebook. Körülvevő villa szépíteni száma fák, bokrok vagy növények dobozokban. Ha úgy tetszik, akkor meghosszabbítja a villa egy másik szoba, felszerelt világítás és elegáns bútorokkal.Az egész készlet nagyon könnyen összeszerelhető, és hála a minőségi kivitelezés, akkor is biztosítani kell a tartósság és hosszú élettartam.

Megvalósítani álmait...

  • Baba készlet - luxus villa egy működő harang egy sor City Life
  • Postafiók, otthoni széf, kávéfőző, laptop
  • Bútor és berendezés az ebédlőben
  • Fák, növények ablak dobozok és több
  • Bell két AAA elem (nem tartozék)
  • Kiváló minőségű műanyag feldolgozás
  • könnyen összeszerelhető
  • Alkalmas gyermekeknek 4 éves

bővítési lehetőség

A villa lehet hosszabbítani medence terasszal (Playmobil 5575) lakás (Playmobil 5586), illetve a melléklet (Playmobil 6389). Belső világítás egy pillanat alatt a 6354. Playmobil A kifinomult eszközök, luxus bútorápolószert Playmobil 5583, 5584, 5577, 5582 és mások.

Kiváló minőségű kivitelezés

Minden alkatrész a készlet, amelyek kiváló minőségű, biztonságos műanyag nagy ellenállás. Mert könnyen mosható, színtartó, és ellenáll szinte bármilyen kezelés során a gyermekek játékait.

További információ

Méretek (cm):
56 × 49 × 35

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  HRAa9343
Termékszám:  4008789055743
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15