Oldal frissítése

Playmobil 5567 Napfény óvoda

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Playmobil 5567 Napfény óvoda

A Playmobil City Life sorozat Napfény Óvodája tökéletes játék óvodások és kisiskolások számára. Mindent megtalálsz benne, ami egy igazi óvodában megvan. Az emeletes megoldás nagy játékteret kínál: van konyha, mellékhelyiség és alvóhely. Az emeleten található egy szép osztályterem, táblával és órával. A teljes bútorzat mellett a csomag rengeteg mini játékot és öt figurát tartalmaz. A teljes készlet nem csak könnyen összeszerelhető, de a minőségi kivitelezésnek köszönhetően nagyon tartós is. 

Akárcsak egy igazi óvodában

  • City Life sorozat, Napfény óvoda játék
  • központi játékhely, konyha, mellékhelyiség, alvó rész, osztályterem
  • Bútorok, játékok, konyhai kiegészítők, stb.
  • Öt emberfigura - négy gyermek + tanár
  • Kiváló minőségű műanyagból
  • könnyen összeszerelhető
  • 4 éves kortól

Kiváló minőségű kivitelezés

A készlet minden alkatrésze kiváló minőségű, biztonságos és nagy ellenállóképességű műanyagból készült. Könnyen mosható, színtartó, és ellenáll szinte bármilyen, a gyerekek játéka közben előforduló kitételnek.

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48 / EC számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról kiadott normának. Természetesen megfelelőségi nyilatkozat is rendelkezésre áll.

 
Kód:  HRAa9336
Termékszám:  4008789055675
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20