Oldal frissítése

Playmobil 5564 Páncélozott rohamkocsi

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Playmobil 5564 Páncélozott rohamkocsi

Gyönyörűséges taktikai teherautó, tele a legmodernebb  hírszerző berendezéssel. A sikeres akcióhoz az akció egység feltétlenül szükséges. Nem hiányzik a működőképes hangos szíréna sem. A teherautó állig felfegyverzett gépkocsivezetője számos más fegyvert, rádiókat, fényképezőgépeket és akció táskát is szállít. A levehető tetőnek köszönhetően  az egész beavatkozás során megnézhető, hogy mi történik az autó belsejében . Az egész készlet nagyon könnyen összeszerelhető, és hála a minőségi kivitelezésnek, biztos lehet abban, hogy a játék tartós és hosszú élettartamú lesz.    

Kapja el még azt a legveszélyesebb bűnözőt is!

  • Gyermek építőjáték - taktikai teherautó a City Action sorozatból
  • hely öt személy részére
  • LED funkciók 1 x AAA elemre (nem tartozék)
  • Egy játékfigura
  • Fegyverek, fényképezőgép, rádiók, táska és egyebek
  • Kiváló minőségben kivitelezett műanyag
  • könnyen összeszerelhető
  • Alkalmas gyermekeknek 4 éves kortól

Kiváló minőségű kivitelezés

Az építőjáték minden alkatrészét kiváló minőségű, biztonságos és strapabíró műanyagból gyártották. Könnyen mosható, színtartó, és ellenáll szinte bármilyen, a gyermekjátékokat érő hatásokkal szemben.

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK számú 2009 június 18-án kelt, a játékok biztonságáról szóló irányelvének és minden cseh jogi normának. Természetesen rendelkezik EU megfelelőségi nyilatkozatával.

Kód:  HRAa9333
Termékszám:  4008789055644
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10