Oldal frissítése

Playmobil 5338 Nemzetközi repülőtér

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Playmobil 5338 Nemzetközi repülőtér

Töltsön el egy izgalmas napot a repülőtéren. Ellenőrizze a poggyászokat, menjen át a biztonsági ellenőrzésen és nézze a légiforgalmat az üvegfalon keresztül a repülőtéri csarnokból. A szett öt figurát, poggyászt, kamerákat, repülőtéri csarnokot tartalmaz futószalaggal a poggyászhoz, biztonsági kapuval a fém tárgyak észleléséhez, jegyellenőrző pulttal és irányítótoronnyal a légiforgalmi irányításhoz, és mindez 4 évnél idősebb gyerek számára alkalmas.

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009. június 18-án kiadott, a játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK irányzatának és a cseh szabályozás szerinti jogi normáknak. A doboz tartalmazza a megfelelőségi nyilatkozatot is.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól

Építőkészlet és puzzle

Anyag Műanyag
Kód:  HRAa10893
Termékszám:  4008789053381
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20