Oldal frissítése

Playmobil 4896 Óriás Hercegnő

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Playmobil 4896 Óriás Hercegnő

Lepd meg kis hölgyeményedet - a népszerű Óriás Hercegnő figurával. Már az első pillanattól imádni fogja! A lenyűgöző 60 cm-es méretével a gyerekszoba meghatározó része lesz, és a homokozóban vagy a parkban sem veszik el. Kezei mozgathatók, feje forgatható és a figura ülő helyzetbe is állítható. A kiváló minőségű műanyag kivitelnek köszönhetően ellenáll a nedvességnek, esőnek és hónak - a színek továbbra is élénkek maradnak, a mozgó alkatrészek nem ragadnak be, anyaga nem repedezik meg. 

A népszerű Playmobil figura XXL változata

  • 60 centiméteres hercegnő figura
  • Mozgó kezek, forgatható fej, ülő helyzetbe állítható
  • Beltéri és kültéri használatra
  • Kiváló minőségű műanyag kivitel
  • Nagyszerű design

Bárhova magaddal viheted

A felhasznált anyagok kiváló minősége lehetővé teszi, hogy a gyermek bárhova magával vigye játszani. Nem csak a gyerekszobába ideális társ, hanem a homokozóba, parkokba, vagy vízhez is. A figura könnyedén ellenáll minden időjárási körülménynek.

Kód:  HRAa7473
Termékszám:  4008789048967
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15