Oldal frissítése

Playgro rágóka

4,5 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Playgro rágóka

A Playgro rágóka formája enyhíti az első fogak megjelenésével járó fájdalmakat. A kellemes textúrájú rágóka könnyen megfogható a babának, és tökéletesen illeszkedik a kezébe. A rágóka különféle színei és érdekes formája szórakoztatja a gyerekeket  és segíti a motorikus képességeik fejlesztését. Könnyen rácsatolható babakocsira vagy autósülésre.
Termék információk:
Ajánlott:
3 hónapos kortól
A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló, az  Európai Parlament és Tanács 2009/48 / EK irányelvének ( 2009. június 18.) és a  cseh jogszabályokkal összhangban álló valamenyi hatósági előírásnak. Természetesen EK megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik. 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0,25 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól 3 hónapos

Típus

Típus Rágóka

Tulajdonságok

Tulajdonságok Rágókás
Kód:  QBM063c
Termékszám:  9321104114594

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20