Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Playgro Kutyus

4,5 16 értékelés
5 690 Ft

Playgro Kutyus

Ez az izgő-mozgó kutyus a babaágyra, babakocsira vagy autós ülésre akasztható. A vidám, színes kivitelének köszönhetően már a 3 hónapos gyerekek érdeklődését is felkelti. Ragyogó mintái támogatják és elősegítik a gyermek vizuális képzeletét. A csipesz segítségével tulajdonképpen bárhová felakasztható, így a gyermek kedvelt útitársává válhat. Elég a játékot meghúzni, csemetédet elszórakoztatja majd a kutyus rezgése és forgása amint visszatér eredeti helyzetébe. A játék puha plüssből készült.
Tulajdonságok és specifikációk:
Anyaga:
puha plüss
Magasság:
24,5 cm
Ajánlott életkor:
3 hónapos kortól
A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48/EK 2009 június 18-i irányelvének a cseh jogszabályok minden jogi normája szerint a játékok biztonságát illetően. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal ellátott. 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól Újszülött

Típus

Típus Függő játék

Motívum

Motívum Állatkák

Tulajdonságok

Rögzítés Klip
Felszerelés Rágóka
Effektek Melódiával, Felhúzható, Susogó
Kód:  QBM062c
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9321104118400
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10