Oldal frissítése

Playgro Csörgő elefánt rágókával

4,9 44 értékelés
3 590 Ft

Playgro Csörgő elefánt rágókával

A Playgro márka csörgő elefántja mókás társ minden baba számára. Ezt a játékot úgy tervezték, hogy még a legkisebb gyermekeket is vonzza, miközben teljesen biztonságos, így születéstől kezdve elszórakoztatja a kisbabákat. Az elefánt nagyon színes és szemet gyönyörködtető elemekből áll, így motiválja a gyermeket, hogy felfedezze és fejlessze vizuális képességeit. A zörgő hangú elemek a baba hallását serkentik, és ösztönzik, hogy a finommotoros mozgásokat gyakorolja. A játékon rágóka is található, amely fogzáskor enyhíti a baba fájdalmát.

Mókás Playgro elefánt

  • Puha plüssből készült
  • Fogzáskor a rágóka enyhíti a fájdalmat
  • Zörgő elemek, élénk színek
  • Fejleszti a finommotoros készségeket
  • Ajánlott: születéstől
Šustící slůně Playgro
 

 

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-ai Európai Parlamenti és Tanácsi 2009/48/EK irányelveknek és a cseh törvények által előírt valamennyi jogszabálynak. Valamint természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal. 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0,83 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól 10 hónapos

Méret

Méret Kisméretű

Játék magassága

Játék magassága 11 cm

Plüss fajtája

Kategória Állat
Plüss fajtája Elefánt
Kód:  QBM063d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9321104118677

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10