Oldal frissítése

PlayBig Bloxx Peppa malac - Kertes kisház

4,8 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez

PlayBig Bloxx Peppa malac - Kertes kisház

Szeretik gyermekeid a Peppa malacot? Szerezd meg ezt a tökéletes ajándékot a népszerű Peppa malac sorozatból. A PlayBig Bloxx Peppa malac - Kertes kisháznál piknikezni vagy libikókázni is lehet. Játék után a gyerekek visszatehetik a dobozba a készletet, amely egy alappal zárható, így a legféltettebb kincsük mindig készen áll a további játékra vagy éppen az utazásra.

PlayBig Bloxx Peppa malac - Kertes kisház főbb jellemzői

  • Kompatibilis más készletekkel
  • Peppa malac figura is a készlet része
  • A készlet 19 részt tartalmaz

PlayBig Bloxx Peppa malac - Kertes kisház készlet részei

A Peppa malac - Kertes kisház rengeteg élményt és szórakozást nyújt a népszerű tv sorozat kis rajongója számára. A készlet 19 darabból áll, amelyekből megépíthető a gyönyörű piknik a kertben és a libikóka. A készlet további tartalma egy nagy alap lemez, számos kocka a ház megépítéséhez, libikóka és Peppa malac.

Miért válaszd a PlayBig Bloxx Peppa malac - Kertes kisházát?

A széles körű Peppa malac építőjátékok lehetővé teszik a népszerű tv sorozat rajongói számára, hogy eljátsszák a saját történeteiket Peppa malaccal és a kedvenc karaktereikkel. A nagy kockák úgy vannak kialakítva, hogy a legkisebbek is könnyen tudjanak játszani velük. Nagyon könnyen illeszkednek egymáshoz, és könnyen szétszedhetőek. A PlayBig Bloxx Peppa malac - Kertes kisház készlet 18 hónapos kortól 5 éves korig alkalmas a gyermekek számára és jól kombinálható más építőkészletekkel. Kiváló minőségű műanyagból készültek és könnyen tisztíthatóak. 

Súly: 340 g

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009. június 18-i játékok biztonságáról szóló 2009/48 / EK irányelvének  és minden szabványnak a cseh törvényhozás értelmében. Természetesen rendelkezik CE megfelelési nyilatkozattal. 

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1,5 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól 1,5 éves

Darabszám

Darabszám 19 db

Építőkészlet és puzzle

Anyag Műanyag
Téma Épületek

Innen ismerheted

Téma Peppa malac

Játék kategória

Játék kategória Épitők
Kód:  HRAif4091
Termékszám:  4004943570732

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15