Oldal frissítése

Play-Doh Vinci - Hordozható díszítő készlet

Kiegészítők a termékhez

Play-Doh Vinci - Hordozható díszítő készlet

A Play-Doh Vinci készlettel való díszítés kreatív időtöltést nyújt a gyerekeknek, 6 éves kortól. Ha kislányod már beleszeretett az eredeti 3D alkotások készítésébe, akkor biztosan értékeli majd a praktikus hordozható készletet, amelynek köszönhetően bárhol kiélheti szenvedélyét. Az Anywhere Art Studio készlet tartalmaz egy állványt és hordtáskát egyben, valamint négy tubus Doh Vinci gyurmát, egy díszítő pisztolyt, mintás alapokat és üres tervező alapokat. Ez sok lehetőséget és helyet biztosít a művészi díszítéshez a gyerekek számára.

Műszaki adatok:

A csomag tartalma:
Állvány és hordtáska egyben
4 tubus Doh Vinci gyurma
Díszítő pisztoly
3 mintás alap
2 db üres tervező alap

Ajánlott életkor:
6+

A játék megfelel az Európai Parlament és az Európa Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló jogi direktívájának és a hatályos jogszabályoknak, valamint természetesen CE jelöléssel is rendelkezik.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól
Kód:  HRAa2489
Termékszám:  5010994806255
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15