Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETEK kódot a kosárba minimum 12 500 Ft vásárlási érték felett.További információk itt

Play Doh Varázslatos fagyikehely

-33%
Szállításra kész > 10 db
5 090 Ft
3 390 Ft
2 670 Ft áfa nélkül

Ha szeretnéd, hogy gyermeked képzelőereje fejlődjön, emellett kreatívabbá váljon, és jobban odafigyeljen a részletekre, akkor ideje megajándékoznod őt a Play Doh Varázslatos  fagyikehely gyurma készletet! A különleges formáknak köszönhetően a gyerekek színes fagyikelyheket, és egyéb csodás desszerteket készíthetnek. Ez a kreatív készlet nem csak határtalan szórakozást, de lehetőséget is nyújt a gyerekek számára a képességeik fejlesztésére és arra, hogy mindig valami újat hozzanak létre. Végül, de nem utolsó sorban a gyurma készlet türelemre is tanítja a gyerekeket.

A Play Doh Varázslatos fagyikehely kreatív készlet legfontosabb előnyei

  • A speciális modellezési anyagnak köszönhetően a gyerekek kedvük szerint alkothatnak
  • A Play Doh készlet különleges formákat tartalmaz a csodás desszertek készítéséhez
  • A játék fejleszti a gyermekek képzelőerejét és kreativitását
  • A készlet díszítésre használható habot és cukorkát is tartalmaz
  • 3 éves kortól ajánlott

A gyerekek kreativitásának fejlesztése

A gyerekek fantáziájának és kreativitásának fejlesztése és támogatása már a legkisebbek körében is ajánlott. A gyerekek számára fontos, hogy elegendő teret kapjanak a játékhoz, és tapasztalatot szerezhessenek. A Play Doh kreatív készlete tökéletesen megfelel ennek a célnak: a rengeteg szín és forma segítségével a gyerekek sok új tapasztalatra tehetnek szert. Használata 3 éves kortól ajánlott.

 

Ajánlott kor

Ajánlott ettől a kortól 3 év

Típus

Típus Modellező készletek
Kód:  HRAif6285
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  5010993463046