Oldal frissítése

Play-Doh Tűzhely hangokkal

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Play-Doh Tűzhely hangokkal

Ezzel a Play-Doh készlettel gyermekeid igazi szakácsoknak fogják magukat érezni. A sistergő serpenyővel kiegészített Play-Dohval való játéknak csak a képzelet szabhat határt. A sistergő hanghatás azonnal elkezdődik, amint a serpenyő vagy lábas a tűzhelyre kerül, és felerősödik, ha Play-Doh gyurmából készült ételek "sülnek" benne, pont úgy, mint egy igazi konyhában.

Főbb jellemzők

  • Sistergő serpenyő az igazi főzés mintájára
  • 5 doboz gyurma
  • Konyhai eszközök
  • Kreatív alkotás már 3 éves kortól

Szórakoztató főzés

A gyerekek a gyurma segítségével bármit elkészíthetnek, beleértve a szokatlan steaket, tojást, hamburgert vagy halat, a különböző formáknak köszönhetően. A fogó és a spatula segít az ételek megfordításában. A főzés igazi öröme a forró és piszkos edények nélkül!

A csomag tartalma

A csomag tartalmazza a tűzhelyet, 4 formát, 2 serpenyőt, a fogót és spatulát, kést és villát, 2 tányért és 5 doboz Play-Doh gyurmát. A játék 3 AA elemmel működik, amely nem a csomag része.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAif0438
Termékszám:  5010993322077
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05