Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Play-Doh Town - fagylaltos teherautó

4,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Play-Doh Town - fagylaltos teherautó

Függetlenül attól, hogy hőség van vagy hűs, mindenki a legfinomabb autóhoz fut a városban. Segíts a fagylaltkészítőnek, hogy a legszínesebb Ice Cream Play-Doh-t készíthesse el. Főzd meg a fagylaltot és a nyalókákat, formázd őket a vágószerszámokkal, és szúrj bele pálcikákat a könnyű kezelhetőség érdekében. Ezután nyomd meg az önkiszolgáló gombot a fagylaltkúpon, és hozd létre az eredeti fagyi frizurát. A készlet a Play-Doh Town sorozat része, ahol létrehozhatod saját modellvilágodat.

Play-Doh

Kortalan játék

A modellező agyag formálásával alakul a gyermek képzelete és kreativitása, valamint erősíti és javítja a finom motorikus készségeket. Ezzel a játékkal a gyerekek órákat képesek élvezetes és szórakoztató módon foglalkozni. Nem fogják megunni. Ráadásul a Play-Doh nem fényes, nem koszos, és nem szárad ki.

A csomag tartalma

  • fagylalt teherautó
  • fagyis figura
  • fagylaltkés
  • fagyiforma
  • 3 csésze gyurmaszerű modellező anyag 
Play-Doh

A játék rendelkezik az Európai Parlament és a Tanács a játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK irányelve szerinti megfelelőségi nyilatkozattal.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAa6279
Termékszám:  5010994942526
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20