Oldal frissítése

Play-Doh Tésztakészítő

5 11 értékelés
9 890 Ft

Play-Doh Tésztakészítő

Úgy érzed, hogy gyermekeid hamar megunják az összes játékot? Ebben az esetben biztosan kiváló ötlet megvásárolni nekik e klassz Play-Doh gyurmát, amely nemcsak fejleszti a gyerekek kreativitását és kézügyességét, hanem a finommotorikát is erősíti. Az egészséges fejlődéshez elengedhetetlen, hogy gyermekednek elegendő hely álljon rendelkezésére a játékhoz és az új dolgok felfedezéséhez. Pontosan ezt kínálja ez az izgalmas élelmiszerek témájú Play-Doh gyurma, amely 3 éves kortól ajánlott. 3 éves kortól alkalmas minden gyereknek. Ugyan a Play-Doh gyurma pontos összetétele nem ismert, azt tudjuk, hogy nem tartalmaz mérgező vagy irritáló anyagokat. Gluténallergiások számára viszont nem alkalmas. A csomagolásban a gyurmán túl fonott kalács is található. E klassz Play-Doh gyurma tömege: 280 g.

Gyurma Play-Doh Tésztakészítő ...
Gyurma Play-Doh Tésztakészítő ...

A praktikus Play-Doh Tésztakészítő gyurma leglényegesebb tulajdonságai

  • E Play-Doh gyurma ösztönzi a gyermekek képzeletét és kreativitását
  • A Play-Doh gyumra nem toxikus és nem tartalmaz irritáló vagy allergén anyagokat, de gluténallergiások számára nem alkalmas
  • A gyurma javítja a gyerekek térérzékelését
  • E Play-Doh gyurma 3 éves kortól alkalmas minden gyereknek

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Tulajdonságok

Típus Modellező gyurma
Téma Élelmiszerek
Csomag tartalma Fonott kalács
Szín Többszínű
Tömeg 280 g
Kód:  HRAbz22610
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5010993696437
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20