Oldal frissítése

Play-Doh Készíts pattogatott kukoricát

4,5 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Play-Doh Készíts pattogatott kukoricát

Talán nincs olyan gyermek, aki ne szeretne játszani a gyurmával. Sőt, ha még rajonganak is a színes finomságokért, akkor ez a Play-Doh gyurma kreatív készlet popcorn készítővel biztosan örömet szerez nekik! A valósághű popcorn készítő hat tégely színes Play-Doh gyurmával és más kiegészítőkkel érkezik a finomságok elkészítéséhez, így biztosítja a gyerekeknek a számos órányi szórakozást illetve a kreativitásuk és a finom motoros képességeik fejlesztését. A Play-Doh popcorn készítő használata nagyon könnyű, csak helyezd bele a gyurmát majd gyűjtsd össze a szedőkanállal az elkészített popcornt a három különböző méretű doboz egyikébe - csak úgy mint a moziban - majd díszítsd az alkotásodat az apró részletekkel a formák és a díszítőcsíkok segítségével. A puha Play-Doh gyurma könnyen formázható, élénk színeivel felkelti minden legalább 3 éves korú gyermek figyelmét.


A Play-Doh popcorn készítő kreatív készlet főbb jellemzői

  • Hasbro kreatív Play-Doh szett minden kis művész számára
  • Tartalmaz egy pattogatott kukorica készítő gépet 6 tégely Play-Doh gyurmával és egyéb finomságok készítéséhez szükséges kiegészítőkkel
  • A pattogatott kukorica tégelyek három méretben kaphatók, akárcsak a mozikban
  • A Play-Doh gyurma puha és jól formázható
  • Fejleszti a fantáziát és javítja a gyermekek motorikus képességeit
  • Hosszú órákig tartó szórakoztató alkotás
  • A kreatív Play-Doh készlet 3 éves kortól alkalmas gyermekek számára

Hagyd, hogy gyermekeid fejlesszék kreativitásukat a Play-Doh popcorn készítővel

A Play-Doh popcorn készítő kreatív készlete és a gyurmák sok gyereknek okozhatnak örömet az ízletes megjelenésű popcorn és más finomságok elkészítése közben. A Hasbro Play-Doh kreatív készlettel egyáltalán nem bonyolult az alkotások elkészítése - csak helyezd a gyurmát a popcorn készítő gépbe, majd adagold különböző dobozokba. A formák és díszítő csíkok segítségével teheted teljessé az elkészült alkotásokat.

Ízletes megjelenésű Play-Doh popcorn élénk színekben

Hagyd hogy a gyermekeid megtanulják a vendéglátás fortélyait és hogy élvezzék az ízletes megjelenésű popcorn készítésének kellemes folyamatát - a Play-Doh popcorn készítő készlettel a gyerekek fejleszthetik a kreativitásukat és a finom motoros készségeiket. A 6 tégelyben a Play-Doh színes gyurma található, amely igazán puha és könnyen formázható, ezáltal alkalmas a kis alkotások elkészítéséhez. Habár a gyerekek kreálmányai biztosan ízletesen festenek majd, azért ne próbáld megenni a gyurmát.

A Play-Doh popcorn készítő kreatív csomag tartalma

  • Popcorn készítő gép
  • 6 tégely Play-Doh színes gyurma
  • 3 különböző méretű doboz a pattogatott kukoricának
  • Szedőkanál
  • Szeletelő
  • Jégkockakészítő gép
  • 3 fogantyú a jégkockakészítő géphez
  • Receptek



Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  HRAps0316
Termékszám:  5010993597260
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05