Oldal frissítése

Play Doh Kitchen Creations - Konyhai keverőgép készlet

4,4 9 értékelés
9 690 Ft

Play Doh Kitchen Creations - Konyhai keverőgép készlet

Ha szeretnéd, hogy fejlődjön gyermeked képzelőereje, miközben növekszik a kreativitása és a részletek iránti figyelme, itt az ideje, hogy megkapja a Play Doh - Konyhai keverőgép kreatív készletet. A különleges formáknak köszönhetően a kicsi sokféle színes cupcake-et, kekszet és más csodás süteményt tud készíteni. A kreatív készlet nemcsak hosszantartó, jó szórakozás forrása a kisgyermekek számára, hanem lehetőség a készségeik gyakorlására, olyasmit alkothatnak, amit addig még soha, és végül, de nem utolsósorban türelmet is tanulnak.

A Play Doh - Konyhai keverőgép készlet legfontosabb jellemzői

  • A speciális modellező gyurmával a kisgyermek kedvére való játék süteményeket készíthet
  • A Play Doh készlet speciális formákat tartalmaz kekszek és cupcake-ek készítéséhez
  • A játék fejleszti a gyermek fantáziáját és kreativitását
  • 3 éves kortól ajánlott

A gyermekek fantáziáját és kreativitását már a legkisebb kortól fontos fejleszteni és támogatni. Ahhoz, hogy a kisgyermek sikeres legyen ebben, lehetőséget kell biztosítani neki a játékra és a tudás megszerzésére. Pontosan ezt nyújtja a Play Doh kreatív készlet, amelyet kicsik számára terveztek, és a különböző vidám színek, formák segítségével játszva tanítja meg az új dolgokat.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAif6287
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5010993556526
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15