Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETEK kódot a kosárba minimum 12 500 Ft vásárlási érték felett.További információk itt

Play Doh Kitchen Creations - Konyhai keverőgép készlet

-22%
Szállításra kész > 5 db
7 890 Ft
6 190 Ft
4 870 Ft áfa nélkül

Ha szeretnéd, hogy fejlődjön gyermeked képzelőereje, miközben növekszik a kreativitása és a részletek iránti figyelme, itt az ideje, hogy megkapja a Play Doh - Konyhai keverőgép kreatív készletet. A különleges formáknak köszönhetően a kicsi sokféle színes cupcake-et, kekszet és más csodás süteményt tud készíteni. A kreatív készlet nemcsak hosszantartó, jó szórakozás forrása a kisgyermekek számára, hanem lehetőség a készségeik gyakorlására, olyasmit alkothatnak, amit addig még soha, és végül, de nem utolsósorban türelmet is tanulnak.

A Play Doh - Konyhai keverőgép készlet legfontosabb jellemzői

  • A speciális modellező gyurmával a kisgyermek kedvére való játék süteményeket készíthet
  • A Play Doh készlet speciális formákat tartalmaz kekszek és cupcake-ek készítéséhez
  • A játék fejleszti a gyermek fantáziáját és kreativitását
  • 3 éves kortól ajánlott

A gyermekek fantáziáját és kreativitását már a legkisebb kortól fontos fejleszteni és támogatni. Ahhoz, hogy a kisgyermek sikeres legyen ebben, lehetőséget kell biztosítani neki a játékra és a tudás megszerzésére. Pontosan ezt nyújtja a Play Doh kreatív készlet, amelyet kicsik számára terveztek, és a különböző vidám színek, formák segítségével játszva tanítja meg az új dolgokat.

 
4,7
3 felhasználó értékelte
500+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja

Mit kell tudnod

Alkalmas ettől a kortól: 3 év
Kód:  HRAif6287
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  5010993462544