Oldal frissítése

Piknik kosár Tina

4,0 6 értékelés
7 090 Ft

Piknik kosár Tina

Ez az aranyos, mini piknik szett, mely egy műanyagból szőtt, tépőzárakkal rögzített fedeles kosárban kapott helyet, minden bizonnyal a megfelelő ajándék bármilyen alkalomra. A csomag tartalmaz egy színben passzoló terítőt és edénykéket is. Talál benne egy teáskannát, csészéket, tányérokat, tejes kancsót és cukortartót, s mindez kerámiából készült. Ezek mellett a szett tartalmaz négy darab festett, kerámia fogantyúval felszerelt teáskanalat, kontrasztos, pöttyös szalvétákba csomagolva. Röviden, minden, egy hagyományos piknikhez szükséges hozzávalót tartalmaz, így gyermeke bármikor meghívhatja Önt egy finomságokkal teli uzsonnára.

Legfontosabb jellemzői

  • Könnyű kezelhetőség
  • Barátságos szín
  • Tartalmaz minden szükséges tartozékot
  • Segíti a gyermekek fizikai és szellemi fejlődését

 

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48 / EK 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló törvénynek és a cseh jogszabályoknak megfelelően minden törvényi előírásnak. Természetesen rendelkezik a CE megfelelőségi tanúsítvánnyal.

 

Paraméterek

Kis háztartás

Típus Gyerekedény
Szín Vörös, Fehér
Anyag Műanyag, Porcelán, Textil

Méretek

Hosszúság/mélység 16 cm
Szélesség 10 cm
Magasság 15 cm

Darabszám a készletben

Darabszám a készletben 17 db

Csomagolás

Csomag tartalma Edény, Piknik kosár

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  HRAa6112
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4020972053152

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20