Oldal frissítése

Piknik kosár színes kerámia edényekkel

4,0 5 értékelés
5 290 Ft

Piknik kosár színes kerámia edényekkel

Ez az aranyos miniatűr piknik kosár kerámia edényekkel minden kislányt és néhány kisfiút boldoggá tesz. Ismertesd meg gyermekeddel az étkezés ezen különkeleg fomáját, amit már több mint 200 éve ismert és használt a szabadban. Engedd meg neki, hogy elvigye a barátait a kertbe vagy a parkba és igazi kis házigazdaként vihesse, tálalhassa és szolgálhassa fel nekik az ételt egy ilyen különleges módon. A kosár 17 darab színes darabból áll, köztük némelyiket a kosár falára rögzíthetünk az odavarrt gumik segítségével.

A RaKonrad német cég, amely a minőségi fajátékok gyártására koncentrál elsősorban, ismét egy kifinomult és minőségi termékkel állt elő. Minden játék CE jelöléssel rendelkezik és az európai játékbiztonsági szabványoknak (EN 71) megfelelően gyártják.

 

Paraméterek

Kis háztartás

Típus Gyerekedény
Szín Vörös, Narancssárga, Sárga, Fehér, Zöld, Barna, Fekete
Anyag Kerámia, Fém, Textil

Méretek

Hosszúság/mélység 14 cm
Szélesség 16 cm
Magasság 8 cm

Darabszám a készletben

Darabszám a készletben 18 db

Csomagolás

Csomag tartalma Edény, Piknik kosár

Tudni érdemes

Ajánlott Lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  HRAa6035
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4020972089519

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15