Oldal frissítése

Piknik asztal és pad napernyővel

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Piknik asztal és pad napernyővel

Nem csak a felnőttek szeretnék élvezni a pikniket a barátokkal a meleg napokon. A gyermekek számára itt van egy különleges asztal mindkét oldalán paddal és egy Paradiso napernyővel. Nagyon könnyen összeszerelhető. Karbantartása nagyon egyszerű a felhasznált alapanyagnak köszönhetően. Az asztalka legfeljebb 4, 1-3 éves gyermek számára alkalmas. A vidám színek felkeltik a gyermekek figyelmét, és az egész összeállítás garantáltan elnyeri a tetszését.

Legfontosabb jellemzők

  • 1-3 éves gyermekek számára
  • Nagyon biztonságos kivitelezés
  • A színes formatervezés elnyeri a gyermekek tetszését
  • A padokon akár 4 gyermek elfér
  • Az asztal közepébe napernyő állítható

Kellemes összejövetel a Paradiso piknikasztalnál

A színes asztalkánál nyugodtan lehet pihenni, uzsonnázni, olvasni, festeni, vagy csak beszélgetni. Az asztalka két pad közé van beállítva, közepén egy hatalmas napernyővel. Az asztalka tökéletesen illik a kertbe vagy az erkélyre, de nyugodtan felállítható a gyerekszobában is. Az asztalka és a padok széle lekerekített, így teljesen biztonságos a gyermekek számára. Az egész összeállítás minőségi anyagból készült, stabil szerkezetű.

Paraméterek

Méretek

Hosszúság/mélység 85,5 cm
Szélesség 89,5 cm
Magasság 48,5 cm
Kód:  HRAkn0097
Termékszám:  5425000337591
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05