Oldal frissítése

Piatnik Snack Attack!

6 490 Ft

Piatnik Snack Attack!

Egy gyors, vicces és izgalmas játékot keresel, amely a gyerekeket, felnőtteket és időseket egyaránt szórakoztatja? Akkor a Snack Attack! pont neked való. Gyümölcsöt, zöldséget, hamburgert, pizzát vagy pirítóst fogsz kapni? A megfigyelőképességet igénylő játék alkalmas bármilyen gyerekzsúrra és családi játékestre, de akkor is, ha a nagymama jön látogatóba. Egyszerű szabályai vannak, amelyeket még a kisebb gyerekek is azonnal megérthetnek. Oszd ki a villákat, majd a kártyákat, figyelj jól, és próbáld meg időben a megfelelő nyalánkságot a villádra felszúrni. Nem kell aggódnod, a villa nem szúrja át a kártyákat, mert tapadókoronggal rendelkezik. A leggyorsabbak nyernek, a leglassabbak valószínűleg éhen maradnak. A Snack Attack! játék annyira mókás, hogy nem akarod majd abbahagyni.

A Snack Attack! társasjáték főbb jellemzői

  • Snack Attack! társasjáték minden generáció számára
  • Gyors, vicces, izgalmas, lényegretörő
  • Egyszerű szabályok, amelyeket még a kisebb gyerekek is azonnal megérthetnek
  • Az a játékos nyer, akinek a legtöbb helyes kártyát sikerült villára tűznie
  • Kiváló minőségű villák tapadókoronggal a kényelmes használat érdekében
  • A Snack Attack! játék gyerekeknek 6 éves kortól alkalmas

Tedd próbára a megfigyelőképességedet

Helyezd a mini snack kártyákat az asztalra, mindig eggyel kevesebbnek kell lennie, mint ahány játékos éppen játszik. Készítsd elő a papírtasak lapkákat, villákat, és ossz ki minden játékosnak négy klasszikus snack kártyát. Minden játékos egyszerre játszik, és minden játékos átadja az egyik kártyáját a tőle jobbra ülő játékosnak. A kártyákat addig adják tovább, amíg az egyik játékos négy azonos snackkel ellátott kártyát nem gyűjt össze. Akinek négy egyforma összegyűlt, azonnal képpel felfelé az asztalra helyezi. A játékosok villát ragadnak, és megpróbálnak egy mini kártyát felnyársalni, amelyen ugyanaz a snack látható. Az, akinek sikerül egyet villára szúrni, egy papírtasak lapkát kap. A Snack Attack! játék tíz forduló után véget ér, az a játékos nyer, aki a legtöbb papírtasak lapkát gyűjtötte össze.

A csomag tartalma:
4 villa
24 mini snack kártya
30 papírtasak lapka
72 snack kártya
Játékszabály


Paraméterek

Termék típusa

Termék típusa Asztali

Játékok és fejtörők

Termék típusa Alapjáték
Csomag tartalma Kártyák, Játék útmutató
Játékosok minimum száma 2
Játékosok maximális száma 4
Játék hossza 20 perc
Nehézség Könnyű

Nyelv

Nyelv Cseh, Szlovák, Német, magyar

Műfajok és játékfolyamatok

Műfaj Gyerek, Megfigyelős
Alműfaj (téma) Étel

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól
Kód:  HRAbz32794
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9001890665691
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05