Oldal frissítése

Petitcollage karácsonyi adventi naptár

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Petitcollage karácsonyi adventi naptár

Élvezd az adventi időszakot gyermekeiddel együtt a Petitcollage Karácsonyi adventi naptárával. Ezzel a naptárral év legszebb ünnepeire való várakozást varázslatos karácsonyi hangulat szövi át. A ház alakú adventi naptár tele van meglepetésekkel. A színes ablakok 24 figurát rejtenek, amelyekkel játék közben is átjár a karácsony szelleme.  A naptár újrahasznosított papírból készült, növényi festékekkel, színes kivitelűre tervezték. Az egyes figurák részesei lehetnek saját történeteiteknek. Engedd, hogy a gyerekek fantáziája működésbe lépjen, és együtt élvezhessük az öröm pillanatait. A Petitcollage Karácsonyi adventi naptár 4 éves kortól alkalmas gyermekek számára. 

A Petitcollage adventi naptár főbb jellemzői

  • Ház alakú adventi naptár
  • A színes ablakok 24 alakot rejtenek
  • A naptár újrahasznosított papírból készült és növényi festékekkel színezték
  • A játék fejleszti a gyermek fantáziáját
  • A Petitcollage karácsonyi adventi naptár 4 éves kortól alkalmas gyermekek számára

A Petitcollage és a környezet

Az amerikai Petitcollage vállalat a modern tervezés, az ökologikus szemlélet és a fenntarthatóság kombinációján alapul. Az eredeti termékeket Kaliforniában tervezik, és jelenleg világszerte értékesítik őket. A termékek újrahasznosított anyagokból, bambuszból vagy minőségi tanúsítvánnyal ellátott fából készülnek. A gyártás során használt összes festék növényi eredetű és környezetbarát.

Méretek:
33 × 26,7 × 4,4 cm


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól
Kód:  HRAbz08339
Termékszám:  736313545166

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10