Oldal frissítése

Hasbro peppa malacos játékok

Peppa Malac játékok

Aranyos Peppa Pig játékok a Hasbro-tól

A Peppa Pig című rajzfilmsorozat sok gyermek kedvenc időtöltése. A kicsik nyomon követhetik Peppa és a malaccsalád többi tagja vagy más állatbarátok, köztük Peppa anyukája, apukája, kistestvére, Tom és legjobb barátja, Rebecca, a nyuszi huncut kalandjait. A sorozat alapján a Hasbro játékok széles választéka, például plüssállatok, figurák és társasjátékok is készültek. A Peppa Malac játékok valósággá teszik a mesevilágot, és lehetővé teszik, hogy a kisebb és nagyobb gyerekek egyaránt rengeteget szórakozzanak a sorozat kedvenc szereplőivel.

Peppa Malac figurák és plüssök

Peppa malac figura vagy plüssállat aranyos ajándék lehet gyerekednek

Ha a gyerekeid rajonganak a sorozatért, akkor nagyon fognak örülni egy Peppa Malac figurának vagy plüssállatnak. A figurakészletek tartalmazzák a szereplőket Peppától kezdve a testvérén, Tomon át a barátnőjéig, Rebeccáig, és a malaccsalád piros autóját, Peppa nagyapjának gőzhajóját vagy Peppa és Rebecca teljes klubházát is. A Peppa Malac figurák órákig elszórakoztatják a gyerekeket, mivel lehetővé teszik a kreatív játékot a saját karakteres történetek megalkotásával. Ha pedig a kicsik az ágyban szeretnének összebújni a sorozathősükkel, van egy puha Peppa malac plüssfigura, amely röfög, ásít és altatódalt játszik, ha megszorítják.

Boldog Peppa malac figurák a társasjátékok részeként

A Peppa Pig társasjátékok remek szórakozást nyújthatnak a gyerekeknek és az egész családnak, fejlesztik a gyerekek képzelőerejét, logikus gondolkodását, finommotoros készségeit és színfelismerését. Létezik például egy egyszerűsített Monopoly társasjáték játéktáblával és Peppa Malacka-témájú figurákkal, vagy a Champion nevű interaktív sárugró gyermekjáték, amely segít a gyerekeknek gyakorolni a színfelismerést, és vidám hangokat vagy dallamokat hallgathatnak.

Peppa malac társasjátékok
Paraméterek módosítása
13 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15