LEGO DUPLO Peppa malac

Fedezd fel Peppa Malac világát a LEGO® DUPLO® elemek segítségével!

Minden Peppa Malac LEGO® DUPLO® készletben a kicsik találkozhatnak kedvenc szereplőikkel a rózsaszín malac mesevilágából. Újrajátszhatják kedvenc történeteiket, és fejleszthetik szociális készségeiket. Peppa Malackával és barátaival együtt számtalan kaland és az együttműködés vagy a megosztás megtanulása vár rájuk. A Peppa Malac LEGO® DUPLO® készletek remek ajándékot jelentenek a karakter kis rajongói számára is, akik szeretnék hazavinni kedvenc figuráikat, és rengeteget szórakozni velük.

A Peppa Malac LEGO® DUPLO® termékcsaládot kifejezetten a legkisebb építők számára tervezték

A speciálisan tervezett LEGO® DUPLO® termékcsalád a tökéletes első puzzle-t tartalmazza a kicsik számára. Nyugodtan hagyhatod őket játszani velük, mert az elemek nagyobb méretűek, nem veszélyes anyagokból készültek, és nincsenek éles széleik, így könnyen kezelhetők és összerakhatók. A Peppa Malac LEGO® DUPLO® készletek, amelyek szabadon kombinálhatók más LEGO® DUPLO® készletekkel, ezért ideális választás kétéves kortól azoknak a gyerekeknek, akik szeretnék elkezdeni a LEGO® kockák világának felfedezését.

Peppa Malac LEGO DUPLO
Peppa Malac LEGO DUPLO

Milyen építőkockák várnak rád és gyermekeidre a Peppa Malac LEGO® DUPLO® dobozokban?

Az új LEGO® DUPLO® Peppa Pig és a Szupermarket, a Születésnapi ház, a Kert és faház vagy a Hajós kirándulás dobozokban a gyerekek sokféle lehetőséget fedezhetnek fel és játszhatnak velük. Nemcsak önálló figurákat kínálnak, hanem egy sor további színes kiegészítőt és tartozékot is, amelyekkel a gyerekek tovább fejleszthetik kreativitásukat és még jobban beindíthatják fantáziájukat. Ne hagyd őket egyedül! A Peppa Malac LEGO® DUPLO® készletek a szülők és a gyermekek számára is remek lehetőségeket teremtenek arra, hogy együtt töltsenek örömteli, minőségi időt.

Peppa Malac LEGO DUPLO

A kreativitás és a motoros készségek fejlesztése

A Peppa Malac LEGO® DUPLO® építőkockák támogatják a gyermekek kreativitásának, finommotorikájának és képzelőerejének fejlődését. A készletek segítségével a gyerekek felépíthetik saját, történetekkel és kalandokkal teli világukat.

Peppa Malac LEGO DUPLO

Fedezd fel a világot Peppával

Peppa Malackával a gyerekek megtanulnak együttműködni, megosztani és kommunikálni. A játékkészletek interaktív játékokra adnak lehetőséget, amelyekben a gyerekek megtanulják megérteni az érzelmeket, a kapcsolatokat és megosztani az örömöket.

Peppa Malac LEGO DUPLO

A LEGO® DUPLO® mesés világa

Minden Peppa Malac LEGO® DUPLO® készlet tele van örömmel, szórakozással és meglepetésekkel. A gyerekek csatlakozhatnak a mesevilág kedvenc szereplőihez, és új helyeket és történeteket fedezhetnek fel.