Oldal frissítése

Pénztárgép

Kiegészítők a termékhez

Pénztárgép

Ez az elektronikus pénztár nem hiányozhat egyik kisgyermek szobájából sem, aki szeret elárusítósat játszani. Ez a gondosan kialakított gyermek pénztárgép az eredeti pénztárgép tökéletes utánzata. Tartozik hozzá egy vonalkód olvasó, papírpénz, aprópénz és bankkártya is. A hangeffektusok által még hitelesebb, mikrofon és számológép is tartozik hozzá. A csomagolás tartalmaz még játék élelmiszereket is, így csemetéje saját üzletéből már tényleg semmi nem hiányozhat.

Műszaki adatok:

Tartozékok száma:
21

Jellemzők:
Működő vonalkód olvasó
Elektronikus pénztárgép
Papírpénz, érmék és a kártyák utánzatai
Hanghatások
Mikrofon
Számológép

Áramellátás:
2x AA elem (nem tartozék)

Méretek:
15.5 x 8 x 3,5 cm

Tömeg:
220 g

Ajánlott kor:
3 éves kortól

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Méret és súly

Hosszúság/mélység 5,5 cm
Szélesség 8 cm
Magasság 3,5 cm

Méretek

Hosszúság/mélység 5,5 cm
Szélesség 8 cm
Magasság 3,5 cm
Kód:  BR025
Termékszám:  8594166097872

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05