Oldal frissítése

Pedálos traktor utánfutóval

4,0 6 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Pedálos traktor utánfutóval

Kétségtelen, hogy minden kisfiú arról álmodik, vagy életében egyszer arról álmodott, hogy egy napon vezethet egy nagy és csodálatos járművet, amely a földeken dolgozik. Teljesítsd legalább részben gyermeked kívánságát a BUDDY pedálos traktor segítségével. Valósághű kinézetének köszönhetően a kis gézengúzok pontosan olyan járművet kapnak, amilyenről mindig is álmodtak. A csomag matricákat is tartalmaz, amelyekkel még tökéletesebbé lehet tenni a járművet.

A pedálos traktor kiváló minőségű műanyagból készült. Ez biztosítja a tartósságot, a stabilitást és az irányíthatóságot, még akkor is, ha nagyobb, legfeljebb 35 kg-os, vezetők használják. Természetesen nem maradhat el a duda sem, amellyel a gyermek figyelmeztetheti társait, hogy éppen merre jár. Az állítható vezetőülés biztosítja a maximális kényelmet minden körülmények között.

A legfontosabb előnyei

  • Levehető utánfutó rakomány szállítására
  • A pedál mindkét hátsó kereket meghajtja
  • Duda
  • Állítható ülés
  • Matricák a megjelenés tökéletesítéséért
  • Kiváló minőségű műanyagból készült
     

További információk:

Méret: 52 x 45 x 173 cm
3 éves kortól ajánlott
Maximális teherbírás: 35 kg

 

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK irányelvének, amelyet 2009. június 18-án fogadtak el a játékok biztonságáról. Természetesen CE megfelelőségi jelöléssel is rendelkezik.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Jellemzők és felszereltség

Design Traktor
Kód:  HRAa4217
Termékszám:  8590669164561

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20