Oldal frissítése

Claas Arion zöld

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Claas Arion zöld

A zöld színű Class Arion pedálos traktor egy szuper játék a gyerkőcöknek. Melyik gyerek ne szeretne saját maga traktort vezetni!? A traktor remek lehetőséget biztosít a pedál használatának az elsajátítására, így később gyermeke gond nélkül átülhet a biciklire. A pedálos traktor stabilan tart, és ellenálló, jó minőségű műanyagból készült, ezért ez a játék maximálisan biztonságos a gyermekekre nézve. A játékkal játszhatnak a kertben, vagy kint a szabadban, ahol gyermeke megmutathatja a vezetési képességeit. A traktoron kényelmes ülés található.

Gondot okoz kislányát vagy kisfiát rávenni a sétálásra? Felejtse el, ez már a múlté! Ezentúl a lurkók fognak könyörögni, hogy végre sétálni mehessenek. Ez a játék más és más formában már időtlen idők óta jelen van, most azonban új, modern design-t kapott, így minden mai gyermek elvárásának megfelel. A traktor vidám, zöld színe és piros kerekei nagyon mutatósak, így biztosan nem marad észrevétlen.

Méretek:
114x60x66cm
Ajánlott kor:
3 éves kortól


A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Jellemzők és felszereltség

Design Traktor
Kód:  HRA713a4
Termékszám:  3016200009917

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10