Oldal frissítése

J. Deere Trac pedálos tricikli utánfutóval és hanggal

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

J. Deere Trac pedálos tricikli utánfutóval és hanggal

Bámulatos, részletgazdag kialakítású, zöld színű Rolly Toys John Deere Trac pedálos tricikli utánfutóval. Nagyon jó minőségű műanyagból gyártották és könnyű használni. A Rolly Toys John Deere Trac kormánya dudáló és motorbúgást utánzó hangokat ad ki. Tökéletes játék a kertbe vagy a játszótérre. Tartozik hozzá egy utánfutó, amelyben kisebb dolgokat, vagy akár egy kutyust is lehet szállítani. Az utánfutó kompatibilis az összes Rolly Toys játékkal. 2 éves kortól ajánlott gyermekeknek.
Specifikációk:
Tulajdonságok:
Hangokat ad ki
Utánfutó
Anyaga:
Műanyag
Szín:
Zöld
Méretek:
110 x 38 x 56 cm
Tömeg:
5 kg
Ajánlott:
2 éves kortól gyermekeknek

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól
Kód:  HRA820a4
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10