Oldal frissítése

Pearhead rózsaszín lábnyom lenyomat

4,3 15 értékelés
4 290 Ft

Pearhead rózsaszín lábnyom lenyomat

Szeretnéd kisgyermeked édes kicsi kezeit és lábait örökre emlékeidbe vésni, hogy hosszú ideig megőrizd az első hónap emlékét? A gyerekek hihetetlenül gyorsan cseperednek fel, az idő gyorsan telik, élvezd ki tehát ezt a remek ajándéktárgyat, amely mindig emlékeztet majd a ritka pillanatokra. A Pearhead készlet segítségével könnyedén készíthetsz egy rózsaszín lenyomatot a baba kezéről vagy lábáról, amelyet így örökre megőrizhetsz, de remek ajándék lehet a büszke nagyszülők számára is. Esetleg újszülött érkezett a szomszéd családba és nincs semmilyen ajándékötleted? Ajándékozz lenyomat készítő készletet! Az eljárás egyszerű, és mindenki képes elvégezmi. A termék természetesen egészségre ártalmatlan anyagokból készült, így nem kell aggódnod az allergia és bőrirritáció miatt. Az anyag rózsaszín színe miatt kis hercegnőknek ideális. 

A Pearhead rózsaszín lenyomat szett legfontosabb jellemzői

  • Könnyen hozhatsz létre baba kéz- vagy lábnyomot
  • Nagyszerű ajándék vagy örök emlék az első hónapokról
  • A Pearhead készletében mindent megtalálsz, amire szükséged van
  • Egészségre ártalmatlan anyagból

Emlék, amely nem fakul meg 

A lenyomat elkészítése rendkívül egyszerű és gyors. Minden, amire szükséged lesz, megtalálható a Pearhead készletben. Csak annyit kell tenned, hogy elsimítod a rózsaszín anyagot a hengerrel, majd a praktikus sablon segítségével tökéletes formát hozhatsz létre. Ezután készítsd el a lenyomatot a baba kezéről vagy lábáról, és szúrj rá egy lyukat, amibe majd a színes szalag kerül a felakasztáshoz. Hagyd megszáradni és akaszd fel az emléket a kívánt helyre. Idővel megfigyelheted, mennyit nőtt a baba keze egy év alatt!

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól Újszülött

Rendeltetés

Rendeltetés Nyomás
Nyomás Anyagba

Ajánlott

Ajánlott Kezek, Lábak

Nyomatok és ujjlenyomatok

Tulajdonságok Dombornyomat
Kód:  HRAif7116
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  698904500261

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05