Oldal frissítése

Papagájos kristálynövesztő

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Papagájos kristálynövesztő

Részesítsd előnyben a kreatív szórakozást, és biztosíts gyermekeidnek nem csupán vidám időtöltést, de olyan tevékenységeket is, amelyek gondolkodásuk fejlődését ösztönzik. A kristálynövesztő kísérleti szett segítségével csodaszép állatokat hozhattok létre, és megmutathatod gyermekednek a tudomány szépségét. A kísérletező készlet 8 évnél idősebb gyerekek számára ajánlott, akik 12 órán keresztül figyelhetik meg, hogyan készül a kristályokból a papagáj teste. Mutasd meg gyermekeidnek a kristálynövesztő készlettel, hogy a kémia lehet egyszerre tanulságos és szórakoztató is egyben.

A Papagájos kristálynövesztő kísérleti készlet főbb jellemzői

  • 8 évnél idősebb gyermekeknek ajánlott
  • Tanulás szórakoztató formában, amely fejleszti a kreativitást
  • A kristálynövesztő szettben mindent megtalálsz az állat megalkotásához
  • Egyszerű előállítás, mindenkinek alkalmas
  • Egy különleges oldatot és egy talapzatot is tartalmaz

Minden, amire szükséged lehet

Mindent megtalálsz a kristálynövesztő készletben, amire szükséged lehet az állat megalkotásához. Ennek része egy különleges oldat a kristályok növesztéséhez és egy talapzat is a papagáj számára. Az előállítása egyszerűbb nem is lehetne, minden kislány vagy kisfiú számára könnyen lehetséges. Az elkeverés után nincs  más dolgod, mint megfigyelni a kristályok lassú növekedését. A kristálynövesztő készlettel nagyszerű szórakozásban lehet részed!


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól
Kód:  HRApta0443
Termékszám:  4823076118259

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05