Oldal frissítése

Úti-pajtás

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Úti-pajtás

Színes mosoly gyermekének

A felakasztható Sassy játék ideális társ a kicsiknek az utazás során. Fel lehet akasztani a gyerekülésre, vagy a babakocsira. A játék nyugtató és egyben érdekes színvilága felkelti a gyermekek figyelmét, és meg is nyugtatja őket. A széles mosoly gondoskodik a jó hangulat megteremtéséről. Ha meghúzzuk a rugalmas húzózsinórt, a játék halk rezegésbe és csörgésbe kezd. Ezek a finom hangok fejlesztik a baba hallását. A tarka színek pedig a látásának fejlődéséhez járulnak hozzá. A játékkal az újszülöttek is játszhatnak.  

Legfontosabb jellemzői

  • Gyermekek számára 0-12 hónapos korig
  • Tarka és nyugtató színekkel - fejleszti a baba látását
  • Rezgés és csörgő hang - fejleszti a baba hallását
  • Nyugtató és barátságos külső

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól

Tulajdonságok

Szín Lila, Kék
Kód:  FOB344
Termékszám:  037977801835
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15