Oldal frissítése

Ozobot STEAM készlet: Ozobot felfedezi a Naprendszert

22 990 Ft

Ozobot STEAM készlet: Ozobot felfedezi a Naprendszert

Három - kettő - egy - kilövés engedélyezve! Tegyél egy izgalmas utazást az űrkutatásban, miközben alapvető STEAM-fogalmakat és technikai készségeket tanulsz. Az Ozobot felfedezi a Naprendszert készlet Veled teszi mindezt. A Te feladatod lesz, hogy a Naprendszer összes bolygójának modelljét megépítsd, a táblán a megfelelő sorrendbe rendezd, majd a ténykártyákhoz illeszd őket. Ezután nincs más dolgod, mint mozgásba hozni őket, és alapos megfigyelést végezve megkapni a mellékelt feladatlapokon szereplő kérdésekre a válaszokat. A játékot az iskolai tanórák kiegészítésére tervezték 8 év feletti gyermekek számára. Fejleszti és ösztönzi a kíváncsi, kreatív és kritikus gondolkodást, a logikus érvelést és a csapatmunkát. Egyszerre legfeljebb 4 fő részére. Fedezd fel a Naprendszer titkait ezzel az interaktív készlettel. Nagy kár lenne tankönyvekből tanulni az univerzumról. Ébressze fel a fiatalabb tanulók kíváncsiságát az OzoGoes to the Solar System játékkal, amely garantáltan leköti őket. Állítsák össze közösen a bolygómodelleket, helyezzék el őket a táblán, és a illesszék őket a megfelelő tulajdonságokkal rendelkező kártyákhoz. A négy, a Naphoz legközelebbi bolygót kis Ozobot robotok segítségével lehet mozgásba hozni. A Naprendszer modelljének megfigyelésével tudják a gyerekek kitölteni a mellékelt feladatlapokat, ezáltal megszilárdíthatják tudásukat, de a kritikus gondolkodásuk is fejlődik. Fokozza a tanulás élményét számos szórakoztató tevékenységgel! Egy készlet 4 fős csoportok részére ajánlott. A készlethez már előkészített tematikus vázlatok és leckék is tartoznak. Ezenkívül az Ozobot további digitális STEAM Kit leckékhez is hozzáférést biztosít az Ozobot Classroomban, teljesen ingyenesen. Mindössze annyit kell tenned, hogy beolvasod a játék borítóján található QR-kódot.

Az Ozobot robotok nem tartozékai a készletnek. Ezek külön megvásárolhatók. A játék ezek nélkül is használható.

Az Ozobot STEAM oktatási készlet főbb jellemzői

  • Interaktív oktató játék
  • Elősegíti a technikai és kreatív készségeket
  • Erősíti a kritikus gondolkodást és a csoportmunkát
  • Alkalmas iskolák számára oktatási kiegészítésként
  • A csomag tartalma: 1 tábla, 4 Evo sapka, 8 bolygómodell, 10 tanulókártya, 36 kártya a bolygókhoz való hozzárendeléshez, összeszerelési utasítások, óravázlatok és javítókulcs

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 8 éves kortól

Programozás gyerekeknek

Vezérlés Manuálisan
Játék magassága 0,5 cm
Kód:  EAOZb15
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  OZO-035010-01

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15