Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

OXY Style Dots

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

OXY Style Dots

A(z) Karton P+P iskolatáska minőségi kidolgozása és hasznos tulajdonságai az első találkozástól kezdve elnyeri gyermeked tetszését. Ezt az iskolatáskát úgy tervezték, hogy kellemes legyen viselni. A könnyen állítható vállpántok komfortosabb viselést tesznek lehetővé. Ezen kívül fontos lehet még számodra, hogy párnázott hátsó része ergonomikus formájú. Az iskolatáska belsejének felosztása, 29 l űrtartalma teszi lehetővé, hogy gyermeked a könyvek mellett egy jó nagy adag uzsonnát is magával tudjon vinni. Az csak természetes, hogy vizespalack tartóval is felszerelték. A(z) OXY Style Dots iskolatáska súlya elenyésző, csupán 0,99 kg. A(z) Karton P+P táskája színe és dizájnja alapján lányoknak ajánlott.

A(z) OXY Style Dots iskolatáska legfőbb tulajdonságai

  • A(z) Karton P+P táskájának vállpántjai könnyen személyre szabhatók
  • Ergonomikus és párnázott hátsó rész
  • Össztömege: 0,99 kg
  • Színe és dizájnja alapján lányoknak ajánlott

A(z) Karton P+P táskájának felszerelése

A(z) Karton P+P táskájának párnázott hátsó része ergonomikus formájú, így kényelmes lesz hordani. Vállpántjai könnyen személyre szabhatók. Ez lehetővé teszi, hogy gyereked hátához igazítsd. Ráadásul vizespalack tartóval is felszerelték, hiszen fontos, hogy a víz mindig kéznél legyen. A mellkaspánt a gyermek igényeihez szabható.

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába

Felszerelés

Zsebek Üvegtartó zseb
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Deszkatartó pánt, Sí/snowboard hevederek
Tulajdonságok és felszereltség Anatómiailag formált hátrész

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 44 cm
Szélesség 32 cm
Hosszúság/mélység 23 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 10 éves kortól

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Tömeg 0,99 kg
Űrtartalom 29 l
Kód:  HRAif9193
Termékszám:  8595096711654
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10