Oldal frissítése

OXY Sport Blue Line Tyrkys

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

OXY Sport Blue Line Tyrkys

A(z) Karton P+P iskolatáska csodás formája és hasznos tulajdonságai első pillantásra elnyeri gyermeked tetszését. Ezt az elegáns iskolatáskát kifejezetten gyermekek hátára tervezték. Az állítható vállpántok kényelmesebb viselést tesznek lehetővé. Ezen kívül érdekelhet még, hogy hátsó része ergonomikus kialakítású. Az iskolatáska praktikus belső felosztása, 22 l komoly kapacitása garantálja, hogy gyermeked a könyvek mellett egy jó nagy adag uzsonnát is magával tudjon vinni. A fényvisszaverő elemeknek hála gyermeked mindig jól látható marad. Az csak természetes, hogy vizespalack tartóval is felszerelték. A(z) OXY Sport Blue Line Tyrkys iskolatáska tömege nagyon alacsony, mindössze 0,83 kg. A(z) Karton P+P táskája mintázata és színe alapján bárki számára ajánlott.

A(z) OXY Sport Blue Line Tyrkys iskolatáska fontosabb jellemzői

  • A(z) Karton P+P iskolatáskájának vállpántjai könnyen beállíthatók
  • Integrált fényvisszaverő elemek
  • Ergonomikus hátsó rész
  • Tömege: 0,83 kg
  • Dizájnja és színe alapján bárki számára ajánlott

A(z) Karton P+P táskájának felszerelése

A(z) Karton P+P iskolatáskájának párnázott hátsó része ergonomikus kialakítású, így jó lesz hordani. Vállpántjai egyszerűen állíthatók. Ez lehetővé teszi, hogy pontosan a gyerek hátához igazítsd. Ezen kívül vizespalack tartóval is ellátták, hiszen fontos, hogy a víz mindig kéznél legyen. Gyermeked láthatóságáról a fényvisszaverő csíkok gondoskodnak.

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába

Felszerelés

Zsebek Üvegtartó zseb
Hevederek Állítható hevederek
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 46 cm
Szélesség 32 cm
Hosszúság/mélység 15 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 10 éves kortól

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Tömeg 0,83 kg
Űrtartalom 22 l
Kód:  HRAif9187
Termékszám:  8595096703376
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10